VAKANTIESTAGES


Van maandag 11 april 2022 tem vrijdag 15 april 2022 kan je opnieuw deelnemen aan de techniekstage van KSV Diksmuide. Deze stage vindt telkens plaats van 9u00 tot 12u00 op De Pluimen.


De stage staat open voor alle KSVD spelers van U7 tot en met U15 en wordt geleid door dit competente vijftal: Nico Maertens, Gab Demanet, Dries Watthy, Kristof Mortier, Matthias Morent.

Deelname kost 125 euro.


Aarzel niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt. Spelers van KSV Diksmuide en toekomstige spelers van KSV Diksmuide krijgen voorrang om in te schrijven tot 31/1.


Klik HIER om in te schrijven


Als er dan nog plaatsjes vrij zijn, mogen ook de spelers van andere ploegen zich inschrijven.Mocht de stage uiteindelijk niet plaatsvinden vanwege de dan geldende Corona-maatregelen, dan betaalt KSVD uw inschrijvingsgeld voor deze stage integraal terug.


#liefdevoordebal #goedevoetballersmooiemensenInschrijvingen open voor MEISJES & JONGENS U6 T/M U15.

De Paasstage vindt plaats van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april van 9u tot 16u (voor wie dat nodig is, is er opvang voorzien van 8u tot 17u).


De prijs is 155 euro (middagmaal inbegrepen)


Schrijf HIER in.


Op de Paasstage zijn ook meisjes & jongens van andere clubs en kinderen die nergens zijn aangesloten welkom. Breng dus gerust vriendjes en/of neefjes, nichtjes, broers, zussen,... mee.Mocht de stage uiteindelijk niet plaatsvinden vanwege de dan geldende Corona-maatregelen, dan betaalt KSVD uw inschrijvingsgeld voor deze stage integraal terug.
#goedevoetballersmooiemensen