VAKANTIESTAGES

Profstage

4-5-6-7-8 - juli 2022

De eerste volledige week van de zomdervakantie vindt de 6de editie van de Profstage plaats op de Pluimen. Uw zoon of dochter kan er dan leven zoals een prof, met trainingen geleid door ex-profvoetballers.

Schrijf je hier in want ook hier geldt het principe 'first come, first served'! (vol = vol).

Op zoek naar een ideale manier om met voetbal de vakantie in te zetten en veel bij te leren? Dan is dit een absolute aanrader voor jou.
Aanwezige PROFtrainers oa. : Jerko Tipuric (ex-T1 Antwerp, Cercle Brugge, Zulte-Waregem), Gerrit Laverge (ex-T1 Zulte-Waregem, KV Kortrijk, ...). Piet Timmerman (meer dan 300 wedstrijden met KV Kortrijk), Vouzou Nyoni (ex-speler van Bergen, Beerschot, Cercle Brugge).

#goedevoetballersmooiemensen


Techniekstage

Van 11 tot 15 april 2022 (voormiddag)

Van maandag 11 april 2022 tem vrijdag 15 april 2022 kan je opnieuw deelnemen aan de techniekstage van KSV Diksmuide. Deze stage vindt telkens plaats van 9u00 tot 12u00 op De Pluimen.


De stage staat open voor alle KSVD spelers van U7 tot en met U15 en wordt geleid door dit competente vijftal: Nico Maertens, Gab Demanet, Dries Watthy, Kristof Mortier, Matthias Morent.

Deelname kost 125 euro.


Aarzel niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt. Spelers van KSV Diksmuide en toekomstige spelers van KSV Diksmuide krijgen voorrang om in te schrijven tot 31/1.


Klik HIER om in te schrijven


Als er dan nog plaatsjes vrij zijn, mogen ook de spelers van andere ploegen zich inschrijven.Mocht de stage uiteindelijk niet plaatsvinden vanwege de dan geldende Corona-maatregelen, dan betaalt KSVD uw inschrijvingsgeld voor deze stage integraal terug.


#liefdevoordebal #goedevoetballersmooiemensen


Paasstage

4-5-6-7-8 april 2022


Inschrijvingen open voor MEISJES & JONGENS U6 T/M U15.

De Paasstage vindt plaats van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april van 9u tot 16u (voor wie dat nodig is, is er opvang voorzien van 8u tot 17u).


De prijs is 155 euro (middagmaal inbegrepen)


Schrijf HIER in.


Op de Paasstage zijn ook meisjes & jongens van andere clubs en kinderen die nergens zijn aangesloten welkom. Breng dus gerust vriendjes en/of neefjes, nichtjes, broers, zussen,... mee.Mocht de stage uiteindelijk niet plaatsvinden vanwege de dan geldende Corona-maatregelen, dan betaalt KSVD uw inschrijvingsgeld voor deze stage integraal terug.
#goedevoetballersmooiemensen