NIEUWS

De voorbije week zijn er zoals in de krant staat inderdaad meerdere gesprekken geweest tussen het bestuur van KSV Diksmuide, een delegatie van het voormalige KVO en de Oostendse jeugdwerking, en de Stad Oostende. De neuzen wijzen in dezelfde richting om een groter gezamenlijk voetbalverhaal op te starten waarbij de identiteit van KV Oostende en KSV...

Dat Quinten Velle (12) iets met voetbal heeft, mag al duidelijk blijken na zijn antwoorden op onze korte vraagjes. Niet alleen speelt hij zelf al vanaf de U8 bij KSV Diksmuide, hij volgt ook de opleiding tot scheidsrechter, en is daarbij een van de jongsten van Vlaanderen.

ProsoccerData lanceerde recent een nieuwe versie van de mobiele app. Een uitgebreide handleiding en overzicht van alle nieuwigheden kan je hier terugvinden.

De promotie naar 2de provinciale is een feit na opnieuw een topprestatie van ons jonge Talententeam! Ook hun tweede match van de eindronde, tegen Marke, winnen ze met 2-3. Een overwinning met een gouden randje voor onze jeugdacademie. Nog maar eens de bevestiging dat we met onze jeugdwerking de juiste weg aan het bewandelen zijn. Proficiat toppers!...

Na de 200e match voor KSVD hangt kapitein Kenneth Cardon definitief zijn voetbalschoenen aan de haak. Bedankt voor de belangrijke rol die je hebt vervuld voor de club als trainer, coördinator en speler.