NIEUWS

ProsoccerData lanceerde recent een nieuwe versie van de mobiele app. Een uitgebreide handleiding en overzicht van alle nieuwigheden kan je hier terugvinden.

Wegens het terugtrekken uit de Beker van België van Voorwaarts Zwevezele, zal de wedstrijd Diksmuide A – Zwevezele van 30 juli niet gespeeld worden. K.SV. Diksmuide zal bijgevolg automatisch doorgaan naar de tweede ronde van de Croky Cup. De eerste match voor onze Fanion wordt een verplaatsing naar K. Eendracht Wervik op 6 augustus.

Inzetten op de jeugd loont! Afgelopen zaterdag werden de spelers en staff van de U19 in de bloemetjes gezet.Met 4 punten voorsprong gaven ze collega-partnerclubs KVK Westhoek en KM Torhout het nakijken. Tussendoor werd er met de talentenjeugdploeg ook nog een halve finale in de beker bereikt. Proficiat toppers!

De promotie naar 2de provinciale is een feit na opnieuw een topprestatie van ons jonge Talententeam! Ook hun tweede match van de eindronde, tegen Marke, winnen ze met 2-3. Een overwinning met een gouden randje voor onze jeugdacademie. Nog maar eens de bevestiging dat we met onze jeugdwerking de juiste weg aan het bewandelen zijn. Proficiat toppers!...