G-VOETBAL

Voetbal is van iedereen maar voetbal is ook voor iedereen. In die filosofie zetten we "niemand buitenspel". Elk groot of klein talent, met of zonder beperking, geven we bij KSV DIKSMUIDE zoveel mogelijk kansen om te voetballen. Voor de voetballer met een beperking betekent dit:

"Normaal als het kan, speciaal als het moet. Of met andere woorden binnen een regulier team als het kan (inclusief), en binnen een G-voetbalteam als het moet."

Het G-Voetbal reikt echter verder dan enkel en alleen voetballen. Wij zien het ook als een middel tot integratie, als een middel tot ontplooiing van onze gasten op verschillende vlakken.
Sporten biedt hen de mogelijkheid om beter te integreren in de maatschappij en om hun zelfbeeld te verhogen. Leren zelfstandiger te zijn en leren omgaan met sociale regels. Dit zijn voorname aandachtspunten binnen de club. 

 • Als je wil proberen of onze club iets voor jou is, dan mag je eerst 3 maal gratis een training bijwonen voor je aansluit.
 • Wij bieden jou:
  • - Wekelijks een trainingsmoment
   - Vriendschappelijke wedstrijden of toernooi
   - Verzekering
   - Aansluiting Belgische voetbalbond
 • Heb je zin om aan te sluiten bij G-Voetbal Diksmuide? Vul dan hieronder je naam in en wij nemen snel contact met u op.

Trainer: De Moor Diego, 

0497/42.20.03, 

diego2661@hotmail.com

Coördinatie G-VOETBAL: Stephanie Cockx

Training: elke woensdag van 16u30 tot 17u30 Kustgras 1