EVENEMENTEN

PROFSTAGE 2017

7-8-10-11 AUGUSTUS

Deze zomer organiseren we op De Pluimen twee voetbalstages. Op 7, 8, 10 en 11 augustus is er voor de eerste keer de PROFSTAGE onder leiding van Pieter-Jan Sabbe: 4 dagen leven als een prof! En eind augustus komt de COGISTAGE onder leiding van Michel Bruyninckx er ook opnieuw aan (later meer hierover).

Wil je als speler of als speelster eens ervaren hoe het is om vier dagen te trainen en te leven als een profvoetballer of profkeeper? Grijp dan nu je kans. Op 7, 8, 10 en 11 augustus organiseren we op De Pluimen voor de eerste keer een PROFSTAGE. Meer info zie affiche.

Inschrijven kan enkel via de link hieronder

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Snel zijn is de boodschap.

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij KSV Diksmuide om deel te nemen aan deze stage!

#goedevoetballersmooiemensen

COGITRAINING & SENSEBALLSTAGE

8-12 AUGUSTUS 2016

De KSV Diksmuide jeugdacademie heeft zopas een prachtige week (8-12/8/2016) Cogitraining & Senseball voetbalstage achter de rug. Een prachtige ervaring waarbij Michel Bruyninckx en zijn team onze trainers en spelers heel wat discipline en oefenstof bijbrachten. Een leerrijke ervaring voor herhaling vatbaar!

BEDANKT MICHEL EN JE TEAM, TRAINERS VAN DE KSVD JEUGDACADEMIE EN SPELERS!

TEAMBUILDING U13

4 AUGUSTUS 2016

Op donderdag 4 augustus hebben de jongens & meisjes van de U13 een topdag beleefd. Ze vertrokken om 9u met de fiets naar zee (heen en terug toch goed voor zo'n slordige 60 kilometer) waar ze de ene teambuildingsactiviteit na de andere te verwerken kregen. Zie foto-impressie in bijlage.

De sfeer zat uitstekend, het water was koud maar niet te diep, want met zijn allen gingen ze de Noordzee in. Hier wordt duidelijk al een echte groep gesmeed. Prachtig om te zien. Rond 18 uur kwam iedereen moe maar voldaan bij de Pluimen aan.

Grote dank aan trainer Diederik Meyns en de geëngageerde ouders die meefietsten en voor de logistiek zorgden!

Zaterdag trekken ze er alweer een hele dag op uit met de volledige kern want dan staan er twee mooie oefenmatchen op het programma. In de voormiddag wordt in Veurne geoefend tegen Club Brugge, in de namiddag gaan ze op bezoek bij SK Eernegem.

Veel plezier!

*goede voetballers, mooie mensen*

‪#‎iedereenKSVD‬

Tekst hier invullen...