KERNWAARDEN

Kernactiviteit

De jeugdwerking van KSV Diksmuide staat voor een kwaliteitsvolle en actieve voetbalopleiding voor jongeren uit Diksmuide en ruime omgeving.

Dit alles gebeurt binnen een hechte organisatiestructuur waar naast het plezier binnen de voetbalopleiding het eveneens graag vertoeven is. KSVD speler zijn is een way of living.

KSV Diksmuide is een familieclub zijn met een kwaliteitsvolle en actieve hoogstaande jeugdopleiding waar plezier en beleving centraal staat.  Wij staan garant voor een menselijke benadering in een professioneel kader. Dit alles onder leiding van enthousiaste, dynamische , gedreven, gediplomeerde trainers en coördinatoren.

Een ruim sportief aanbod op diverse niveau's creëren voor zowel regionaal als interprovinciaal voetbal is een kerntaak van KSV Diksmuide . We willen ook een inspiratiebron zijn voor andere clubs en aantonen dat je mits engagement, beleving, passie en out of the box thinking jongeren letterlijk en figuurlijk in beweging kan zetten. 

We willen een club zijn met een open mindset die transparant is naar spelers, ouders en knowhow deelt met (partner)clubs.

We willen een club zijn die voor eenheid staat. Uniformiteit loopt dan ook als een rode draad door de club. Zowel op trainingen als op wedstrijden komt iedereen met clubkledij. Dit versterkt het gevoel van eenheid en verbondenheid.

We willen een club zijn waarbij trainers en opleiders connectie hebben met hun spelers zodat elk kind zich begrepen en thuis voelt en volgens zijn eigen ritme kan ontwikkelen.

#GOEDEVOETBALLERSMOOIEMENSEN

KSVD ziet voetbal als een fantastisch middel om jongeren sociale vaardigheden aan te leren. Samen met de ouders zijn onze trainers, en teambegeleiders zijn eveneens verantwoordelijk voor de opvoeding van onze spelers.

Een verlengstuk zijn van de normen en waarden die spelers van thuis uit meekrijgen. We willen een club zijn met een ruim aanbod voor iedereen. Een plek waar altijd wat te beleven valt.

KSVD wil meer zij dan een voetbalclub.

Wij willen onze ondertussen goed ingeburgerde slogan "goede voetballers mooie mensen" verder positief blijven uitstralen.

Door een brede waaier aan mogelijkheden aan te bieden streven we ernaar dat onze spelers en leden lang actief blijven binnen de club, hetzij, als trainer, scheidsrechter, medewerker, bestuurslid,....