foto HUMO
foto HUMO

SHIRT- EN/OF WEDSTRIJDBALSPONSOR AFSCHEIDSMATCH IMKE COURTOIS?

SPONSOR RODE SHIRTS     voetbalnieuws.be

SPONSOR BLAUWE SHIRTS    KSV Diksmuide A-kern             

SPONSOR WEDSTRIJDBAL  Maison Matuvu


Imke Courtois is een coryfee van het Belgische vrouwenvoetbal. Ze speelde bij Rapid Wezemaal, Eva's Tienen en Standard waarmee ze ondermeer de BeneLiga op haar erelijst schreef. Daarnaast was ze een boegbeeld in de verdediging van de Red Flames. Ondertussen is Imke een geroemde voetbalanaliste op Sporza en Play Sports/Telenet.

Een viertal maanden geleden nam Imke afscheid als speelster. Een afscheidsmatch was er toen niet. Die komt er nu wel. Tijdens De Warmste Voetbalmarathon (24 uur voetballen van vrijdag 22/12 12uur tot zaterdag 23/12 om 12 uur) van de KSV Diksmuide jeugdacademie waar Imke meter van is. In 2016 kwamen maar liefst 5000 mensen langs op dit evenement.

Op 22 december 2017 om 21 uur zal een collectief van geliefden en bekende koppen het tegen mekaar opnemen om Imke uit te wuiven als voetbalster. Jan Mulder zal de aftrap geven. Daarna volgt een gigantische afterparty.

In beide ploegen doen tal van Red Flames en ex-Rode Duivels mee zoals onder meer Gert Verheyen en Wesley Sonck. U kunt als sponsor op de shirts van deze afscheidsmatch prijken of de wedstrijdbal schenken. Dan geeft u samen met Jan Mulder de aftrap!

Het integrale bedrag van uw sponsoring (fiscaal attest mogelijk) gaat naar de drie goede doelen van De Warmste Voetbalmarathon (Zorgcentrum Maria Ter Engelen, Villa Rozerood en Bouwkamp Nepal VTI Diksmuide).