CLUBNIEUWTJES

KSVD & LEDSREACT

partnership

KSV Diksmuide jeugdacademie & Ledsreact slaan de handen in mekaar

BLIJVEN EVOLUEREN IS DE BOODSCHAP

De KSV Diksmuide jeugdacademie blijft op zoek naar manieren om de trainingen steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Stilstaan is achteruitgaan. Blijven evolueren is de boodschap.

We zijn heel fier om een nieuw partnership aan te kondigen. KSV Diksmuide en Ledsreact slaan de handen in mekaar. Ledsreact is het bedrijf van Koen Vercauteren en Mathias Segers.

Zij ontwikkelden de 'DIRECTION'. Een fantastisch trainingsinstrument dat gericht is op reactiesnelheid. Aan de hand van kleuren wordt de reactiesnelheid van spelers op de proef gesteld.Werken met de 'Direction' zorgt voor een verhoogde motivatie, scherpere reacties en gevarieerde trainingen.

Binnenkort zal de KSV Diksmuide jeugdacademie beschikken over vier 'DIRECTIONS' die zullen geïntegreerd worden in de trainingen van al onze jeugdploegen.

Deze week hebben we de 'DIRECTION' al eens uitgeprobeerd en die viel onmiddellijk in de smaak bij onze jeugdspelers. Bedankt Koen en Matthias voor dit fijne partnership!

Check zeker ook eens www.ledsreact.be

#goedevoetballersmooiemensen

SAMEN HET VERSCHIL MAKEN

KSV DIKSMUIDE VOOR AFRIKA

SAMEN KUNNEN WE HET VERSCHIL MAKEN

Tijdens de maand december organiseerde de KSV Diksmuide jeugdacademie onder impuls van U9 spelertje Saliou Ngom een inzamelactie van niet meer gebruikte voetbalkledij.

In de Kerstvakantie namen Saliou en zijn familie de kledij mee naar Afrika waar ze die uitdeelden aan de lokale jeugd onder wie ook heel veel goede voetballers en mooie mensen.

Op die manier probeert de KSV Diksmuide jeugdacademie elke dag een klein beetje het verschil te maken. Grote dank aan iedereen die heeft geholpen bij het slagen van deze actie.

#goedevoetballersmooiemensen #samenhetverschilmaken

PAASSTAGE VOLZET (85 spelers)

Inschrijven voor de Paasstage (3-7 april) is niet meer mogelijk! VOLZET!

#goedevoetballersmooiemensen

TECHNIEKSTAGE 2017

VOLZET IN 18 UUR (48 SPELERS)

Na het grote succes van de techniekstage van vorig jaar zijn we er dit jaar opnieuw bij. In 2016 betrof het een vierdaagse stage, nu wordt het een vijfdaagse stage in de tweede week van de Paasvakantie.

Deze stage vindt plaats van maandag 10 april tot en met vrijdag 14 april elke dag van 9u tot 12u.

De vijfdaagse staat onder leiding van Nico Maertens die een team van 4 trainers zal aansturen. Er is slechts plaats voor 48 spelers/speelsters. Vorig jaar was de stage op 48 uur volzet. Het zal dus voor de snelle beslissers zijn.

PRAKTISCHE INFO:

Wie kan deelnemen? Enkel voetballers van de KSV Diksmuide jeugdacademie van de U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 en laatmature U15

Prijs: 110 euro (voor 15 uren zeer kwalitatieve techniektraining, drank, versnaperingen, fruit en een exclusief techniekschool shirt)

INSCHRIJVEN KAN ENKEL VIA MAIL NAAR
KDH@ALMAX-EASYLAB.COM

Op de mail vermeld je:

Naam
Voornaam
Geboortejaar
Ploeg: U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 laatmature U15
T-shirtmaat: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 - S - M
Telefoonnummer ouder(s):

Een inschrijving is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag naar:
KSV Diksmuide VZW
Pluimstraat 16
8600 Diksmuide
IBAN: BE60 0682 4040 9170 (BIC: GKCC BE BB)

Vermelding bij betaling "Techniekstage 2017, voornaam en naam speler, geboortejaar"?

We garanderen dat wie deze vijfdaagse stage heeft doorlopen een betere voetballer is. Aarzel niet en schrijf nu in!

#goedevoetballersmooiemenseN

DE WARMSTE VOETBALMARATHON

Van vrijdag 23/12 (12u) tot zaterdag 24/12 (12u) werd in Diksmuide 24 uur aan een stuk gevoetbald.

De Warmste Voetbalmarathon bracht een fantastisch bedrag op voor het Zorgcentrum Maria Ter Engelen in Klerken en Villa Rozerood in De Panne.

Ontdek de opbrengst in dit filmpje!

GROTE DANK AAN IEDEREEN DIE HIERBIJ HEEFT GEHOLPEN! WE MOGEN MET ZIJN ALLEN TROTS ZIJN!

EERSTE MEISJESCUP GROOT SUCCES

30/12/2016

Op vrijdag 30 december vond op De Pluimen de eerste editie van de KSV Diksmuide meisjescup plaats.

Een gezellig meisjestornooi met 7 ploegen waarvoor veel volk kwam opdagen, waarop mooi voetbal te zien was en waarop de sfeer was zoals die op jeugdvoetbalwedstrijden altijd mag en zou moeten zijn. Met de nodige winnaarsmentaliteit maar ook in een geest van fair play. We speelden experimenteel zonder scheidsrechters en noteerden geen enkel incident. Bedankt trainers en afgevaardigden. Zo hoort het!

Bedankt aan alle deelnemende ploegen (Cerkelladies, DV Kortrijk, Alveringem, Aalter, de West-Vlaamse Red Flames, de KSVD girls en de KSVD youngsters) voor de pure propaganda voor het meisjesvoetbal die jullie hebben gemaakt.

Er waren ook uitslagen en een klassement, maar uiteindelijk alleen maar winnaars. Iedereen kreeg dan ook dezelfde prijs.

De KSV Diksmuide Girls wonnen het eigen tornooi met een jonge ploeg die bij momenten wervelend ééntijdsvoetbal bracht. Zes overwinningen, 18 op 18. Daar viel niets op af te dingen.

De tweede plaats was voor de West-Vlaamse Red Flames. Jonge, talentvolle meisjes aangevoerd door hun zeer gedreven trainer Nico. Veel technisch vernuft en een ijzeren willetje om het te maken in dit ploegje. Prachtig om te zien!

De derde podiumplaats ging naar Alveringem. Toffe meiden met een super coach. Philip Nock, 'The English Man in Alveringem', de man met de korte broek en de roze kousen. Zalig.

Op de vierde plaats eindigden de meisjes van Aalter. Met een mix van jong en oud probeerden ze voortdurend verzorgd voetbal te brengen met een perfect meevoetballende doelvrouw. Prima en positief gestuwd door Kenneth en co langs de zijlijn. Bravo meiden!

Op de vijfde plaats vinden we de meisjes van DV Kortrijk terug. Ook hier niets dan positief nieuws te melden. Prima coaching, bij momenten zeer goed voetbal maar ook een dosis pech in de afwerking. Bedankt meisjes!

De KSV Diksmuide Youngsters was een heel jong gelegenheidsploegje dat het uitstekend heeft gedaan. Nooit werden ze weggespeeld, altijd probeerden ze de voetballende oplossing te vinden. Bij hen het jongste speelstertje van het hele tornooi. Lisa, 7 jaar (in de U13 reeks!), en in de laatste wedstrijd maakte ze zelfs een doelpunt. De youngsters werden knap zesde.

Op de zevende plaats eindigden de Cerkelladies. Sympathieke meisjes met een ferme dosis talent, maar gisteren een beetje ongelukkig in sommige matchen. Dat kan ook al eens gebeuren. De ene dag is nu eenmaal de andere niet. Toch een dikke duim, girls!

En alweer een dikke merci aan alle trainers en vrijwilligers die opnieuw op post waren om de ploegjes te begeleiden, het tornooi in goede banen te leiden en de kantine-activiteiten gesmeerd te laten verlopen. Jullie zijn fantastisch!

Voor iedereen een fijn eindejaar en afspraak volgend jaar op de laatste vrijdag van december?

#goedevoetballersmooiemensen

De voorbije weken waren Imke Courtois en Gert Verheyen te gast bij ons op de academie. Hieronder vind je de impressies van de trainingen waarbij ze waren betrokken. #goedevoetballersmooiemensen

Gert Verheyen op bezoek

29/11/2016

Vorige week was meter Imke Courtois te gast bij onze U7 U8 U9 U12 en U13, volgende week is daar al een nieuwe gasttrainer met een naam als een klok. Gert Verheyen komt training geven aan onze U17 spelers. De training vindt plaats op dinsdag 29/11 om 19u30 op ons kunstgrasveld. Iedereen welkom om een kijkje te nemen!

Gert Verheyen is een icoon van Club Brugge, speelde zelf 50 interlands, is nu een gevierd voetbalanalist en is momenteel ook trainers van de Rode Duivels U19. Dat wordt zeker en vast een interessante training!


ECG SCREENING 2016

5/11/2016

De KSV Diksmuide jeugdacademie, met een hart voor de jonge sporter

Afgelopen zaterdag zijn 55 spelers van 12 jaar en ouder van onze jeugdacademie gescreend op mogelijke hartproblemen.

De ECG screening is een initiatief van de jeugdacademie en Dr. Nick Devreker. Ouders en spelers konden vrijwillig kiezen of zij de screening wilden ondergaan.

We wensen Dr. Devreker en zijn team te bedanken voor het heel vlotte verloop van de namiddag.

Goede voetballers, gezonde en mooie mensen!

#iedereenKSVD

Imke traint mee

16/11/2016

Op woensdag 16 november 2016 komt de meter van de KSV Diksmuide jeugdacademie, Imke Courtois, meetrainen met onze onderbouw- en middenbouwploegjes.


Imke is Red Flame, speelster van Standard en voetbalanaliste op televisie. Bedankt dat je je zo inzet voor de Diksmuidse voetballende jeugd, Imke!

#iedereenKSVD

Frank Claeys nieuwe T1 van KSVD

Witte rook op De Pluimen. Gistelnaar Frank Claeys wordt de nieuwe T1 van derdeprovincialer KSV Diksmuide. Na het ontslag van Marc Dawyndt ging de bestuursploeg van KSVD op zoek naar de ideale opvolger. We gingen daarbij niet over één nacht ijs. Verschillende pistes werden bewandeld, maar toen Frank Claeys ons pad kruiste, wisten we onmiddellijk dat hij de man was die we zochten.

Frank is UEFA A-trainer en was de voorbij vier jaar aan de slag in tweede klasse en de eerste amateurklasse bij KVV Coxyde als T2 en T1. Vanavond neemt hij in Koksijde afscheid van zijn spelersgroep en donderdag zal hij voor het eerst de training leiden bij KSV Diksmuide. Frank zal samenwerken met Benny Jonckheere als T2. Benny heeft net als Frank een UEFA A-diploma en heeft vroeger nog samengewerkt met Frank bij de jeugd van KSV Diksmuide.

Frank Claeys (T1 KSVD): 'Voor mij is dit een nieuwe uitdaging. Ik heb vier mooie jaren in Coxyde achter de rug en laat er alleen maar vrienden achter. Maar mijn intuïtie zegt me dat ik deze trein niet kon laten passeren. Het Diksmuidse project past perfect in mijn voetbalfilosofie. Ik zag zaterdag vanop de tribune een gemotiveerde en kwalitatieve spelerskern aan het werk tegen Handzame en had daarna een uitstekend gesprek met de mensen die op een gezonde maar ambitieuze manier de lijnen uitzetten bij KSV Diksmuide. Mijn hart zegt me dat ik dit moet doen.'

Benny Jonckheere (T2 KSVD): 'Ik ben heel blij met de komst van Frank en kijk uit naar onze hereniging. We konden vroeger al met open vizier over voetbal discussiëren en dat zal nu niet anders zijn. We zullen een goede tandem vormen. Frank is gebeten door de voetbalmicrobe en een geboren sfeermaker. Zijn voetbalkennis is een verrijking voor KSV Diksmuide. Hij past ook perfect binnen de visie die we momenteel via de jeugdacademie aan het uittekenen zijn.'

Arne Vandewaetere (kapitein fanionploeg): 'Had je me een week geleden gezegd dat Frank Claeys onze nieuwe trainer zou worden had ik gedacht aan een vroege 1 aprilgrap. Frank is een trainer van nationaal niveau. Dat hij zijn lot aan Diksmuide heeft verbonden kan alleen maar positief zijn voor de spelers, technische staf en de werking binnen de club. Ik ben er zeker van dat iedereen heel wat kan leren van Frank en sta dan ook zeer positief tegenover zijn komst!'

Karl Vannieuwkerke (namens het KSVD bestuur): 'De klik met Frank was er onmiddellijk. Zaterdag hebben we tot 's nachts over voetbal gediscussieerd. Daarin ging het vooral over de liefde voor het spelletje en over hoe we spelers, jeugdspelers en de club in het algemeen beter kunnen maken. Het is heerlijk om met een vakman als Frank Claeys in zee te gaan. Ik heb het gevoel dat we niet alleen een T1 maar ook een echte clubman in huis halen. We houden er ook aan om Benny Jonckheere (T1 ad interim) en Jan Ryckeboer (T2 ad interim) te bedanken voor het voortreffelijke werk dat ze de voorbije twee weken hebben geleverd met een zes op zes als resultaat.'

#iedereenKSVD

STOOFVLEES MET FRIETJES

zaterdag 19 november 2016

Op zaterdag 19 november spelen in de loop van de dag 10 jeugdploegen thuis en ontvangt het fanionteam om 19u30 Geluveld. Om 18u30 is er in de aanloop naar de wedstrijd van de fanionploeg ook nog een voormatch voor de jeugd.

Ter gelegenheid van dat dozijn matchen serveren wij stoofvlees met frietjes.

U kunt in de kantine terecht om 12u30 en om 18u. Voorinschrijven kan via een mailtje naar vanackernoel@skynet.be of in de kantine.

Kostprijs volwassen: 16 euro kinderen -12 jaar: 8 euro
Betalen gebeurt de dag zelf.

#iedereenKSVD

KLIK OP DE AFFICHE VOOR MEER INFO

Dixan ROAD SHOW

8 oktober 2016

PRACHTIGE OCHTEND

BEDANKT DIXAN

'Wat een mooie ochtend op de club alweer!' Als ouders dit komen zeggen voor ze naar huis gaan weten alle vrijwilligers waarom ze zich dag in dag uit inzetten om 'goede voetballers en mooie mensen' te helpen kneden.

Het was inderdaad een prachtige ochtend. Bedankt DIXAN voor een heerlijke roadshow. De kinderen en de ouders hebben ervan genoten.

We zijn er fier op om door jullie te zijn verkozen tot jeugdvoetbalclub met de mooiste filosofie van de provincie West-Vlaanderen. Daarom zijn we apetrots om de DIXAN vlekkenkampioen van West-Vlaanderen te zijn. Bij ons zijn resultaten ondergeschikt aan de progressie, bij ons worden kinderen die fouten maken niet uitgelachen, bij ons krijgt iedereen zijn kans op het voor hem best passende niveau, bij ons is er geen plaats voor jaloezie...

Een uitgebreid foto-album en een filmpje volgen later deze week.

#iedereenKSVD #goedevoetballersmooiemensen

DIXAN roadshow

8 oktober 2016

DIXAN ROADSHOW zaterdag 8 oktober 2016

Een tijdje geleden wonnen wij de wedstrijd DIXAN VLEKKENKAMPIOEN. Leuk! Nu heeft Dixan laten weten dat ze zaterdag bij ons langskomen met hun roadshow. Er zal van alles te beleven zijn en ze komen de 7 wedstrijden die 's morgens worden gespeeld ook filmen met een professionele cameraploeg en een drone.

De Dixan roadshow vindt plaats op zaterdag 8 oktober van 9 uur tot 13 uur. De ploegjes die op verplaatsing spelen zijn na hun wedstrijd zeker nog welkom op De Pluimen!

Tot zaterdag!

#iedereenKSVD #goedevoetballersmooiemensen

Oplopen KV Kortrijk-Standard

14 oktober 2016

It's all about the player!

Op vrijdag 14 oktober speelt KV Kortrijk tegen Standard.

Omdat KSV Diksmuide een netwerkclub is van KV Kortrijk mogen 11 spelertjes van onze club oplopen met het eerste elftal van KV Kortrijk. Voorwaarde is dat het gaat om spelertjes of speelstertjes van U8, U9, U10, U11 of U12.

We geven iedereen de kans om dat te doen. Wie mee wil oplopen met het eerste elftal van KV Kortrijk stuurt een mailtje naar karl.vannieuwkerke@vrt.be

titel mail: OPLOPEN KV Kortrijk
naam: x
ploeg: U8, U9, U10, U11 of U12

Uit alle inzendingen worden elf gelukkigen geloot! Veel succes!

#iedereenKSVD

Alcohol en recuperatie

LIFESTYLE - SPORTTIP VAN DE MAAND

Oog voor details maken in de sport het verschil. Hieronder een paar redenen waarom alcohol niet thuishoort in de KSV Diksmuide jeugdacademie.

'Wanneer een sporter alcohol drinkt na een zware training of wedstrijd waarbij hij spierschade heeft opgelopen, kan de alcohol het spierherstel negatief beïnvloeden'

'Ook op korte termijn kan alcohol de prestatie negatief beïnvloeden. Zo leidt alcohol drinken tot slechter cognitief functioneren de dag erna. Dit zou wel eens de verklaring kunnen zijn voor het feit dat sporters die alcohol drinken een verhoogd risico hebben op het oplopen van een blessure.'

Het volledige artikel lees je via deze link

#iedereenKSVD

LOTING TWEEDE RONDE BEKER VAN BELGIË

Afgelopen woensdag plaatsten onze U12 en U13 ploegen zich vlotjes voor de tweede ronde van de Beker van België

U12 (M6) haalde het op Gits met 4-15

U13 (M8) nam de maat van Vlamertinge met 7-0

Proficiat jongens en meisjes. Op naar de volgende ronde!

Voor de beker maken we een uitzondering voor het vermelden van jeugduitslagen. Anders zal je hier geen uitslagen van jeugdwedstrijden vinden. Matchen zijn net als trainingen in eerste instantie leermomenten! Hierboven de loting voor de tweede ronde.

#iedereenKSVD

HUISWERK SENSEBALL

MIDDENBOUW U10 U11 U12 U13 (M1 t/m M9)

ROTATIETRAINING U12 en U13

05/09/2016 een impressie

MESSICLUB VAN START

ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016

Vandaag is met heel veel enthouisiasme de MESSICLUB van start gegaan. Prachtig werk Bianca, Audrey, Elouise en Stijn. Bedankt!

Vanaf nu gaan de kleinste voetballertjes (3-5 jaar) van onze club elke zondag trainen van 12u tot 13u. Balgewenning, multimove, coördinatie-oefeningen, leuke spelletjes,... De U6-jes doen er op woensdag nog een oefensessie bij met trainer Pieter

Dikke proficiat aan alle spelertjes en speelstertjes die het vandaag fantastisch hebben gedaan.

Meer info over de Messiclub kan je bekomen bij iemand van de Sportieve Jeugdcel KLIK HIER

#iedereenKSVD

WEBSHOP ONLINE

Vanaf nu hebben we ook een eigen KSVD jeugdacademie WEBSHOP

De webshop vind je via deze link https://ksvdiksmuide.teamswear.be/clubshop

De online-winkel wordt beheerd door Teamswear en zij vragen om rekening te houden met een levertermijn van zo'n twee weken. Alle stukken worden immers bedrukt met het clublogo en de sponsors zoals de spelers en speelsters ze ook nu dragen en ze op de foto's zichtbaar zijn.

Op de webshop staan er ook zaken die niet tot het gekregen pakket behoren zoals een sweater, regenjasjes, striker T-shirt, striker short, striker polo, een dikke winterjas die ook voor de supporters (lees: papa's en mama's) nuttig kan zijn.

De komende weken zal het gamma nog uitgebreid worden met een aantal andere zaken.

Jullie krijgen een korting van 20% op de catalogusprijs (prijs voor drukwerk inbegrepen). De aangepaste prijzen staan op de website. De oorspronkelijke prijs is doorstreept.

Veel shopplezier!

#iedereenKSVD

COMPETITIESTART 2016-2017

NIEUWE SHIRTS KSV DIKSMUIDE JEUGDACADEMIE

De middenbouwploegjes beten de spits af om met de nieuwe truitjes

te spelen op het KSVD RECORD BANK kunstgrastornooi

UNIFORMITEIT

Grote dank aan Sabine Annys voor de organisatie van de kledijbedeling. Die is uiterst vlot verlopen en was gisteren al goed zichtbaar op de eerste training na de bedeling. Mooie uniformiteit en prachtige uitstraling voor de KSV Diksmuide jeugdacademie. Bedankt aan iedereen die geholpen heeft! #iedereenKSVD

AFHAALMOMENT KLEDIJ

dinsdag 23 augustus 2016 (16u30-21u30)

De prachtige clubkledij van JAKO is binnen


Wij voorzien hiervoor één AFHAALMOMENT op dinsdag 23 augustus tussen 16u30 en 21u30 in de kantine van KSVD.

Kun je om welke reden dan ook niet langskomen tijdens dit enige afhaalmoment, vraag dan aan een andere ouder om ook jouw kledijpakket(ten) in ontvangst te nemen. Gelieve ons dus niet te mailen dat u niet kunt langskomen, maar regel dit met collega-ouders aub. Weet dat wij een 300-tal kledijpakketten dienen uit te delen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking voor deze werkwijze. Zodoende kunnen wij de kledijpakketten vlot verdelen onder alle spelers.

Wie geen mail met uitnodiging voor dit afhaalmoment ontvangen heeft (check ook eerst even je spam), heeft het kledijpakket wellicht wat later (dan de pasdagen) besteld en zal zijn pakket dan ook pas op een latere datum in ontvangst kunnen nemen.

Vanaf woensdag wordt er in clubkledij getraind. Jullie trainer zal jullie op de hoogte brengen van welke kledij op welke momenten moet worden gedragen. We streven daarbij naar uniformiteit en maximale exposure voor al onze sponsors die we zeer dankbaar zijn.

‪#‎iedereenKSVD‬

PLUIM VAN DE WEEK

zaterdag 20 augustus 2016

Alle onderbouw- en middenbouwploegjes zijn de voorbije weken heel actief geweest op tornooien allerhande. Ook dit weekend is dat het geval. Op veel plaatsen worden de mooiste prijzen weggekaapt door ploegen en spelers van de KSV Diksmuide jeugdacademie.

Fijn! Maar wat belangrijker is: dat gebeurt met verzorgd voetbal van achteruit, er worden mooie patronen op de mat getekend en de doelmannen spelen meestal ver voor hun doellijn.

Daarom gaat de PLUIM VAN DE WEEK naar alle trainers die de ruwe diamantjes aan het slijpen zijn tot blinkende exemplaren. Er is nog veel werk maar we zitten duidelijk op het juiste spoor.

BRAVO AAN IEDEREEN!

‪#‎iedereenKSVD‬

RECORD BANK KUNSTGRASTORNOOI

26-27-28 AUGUSTUS 2016

RECORD BANK kunstgrastornooi plaats

PROGRAMMA

vrijdag 26/8

19u-22u U12 & U13

zaterdag 27/8

9u-12u U10 & U11

13u30-16u U7 U8 & U9

16u30 penaltycup

zondag 28/8

9u-12u30 U15

13u30-17u30 U17

BALLONVAART TE WINNEN VOOR DE TOESCHOUWERS met dank aan RECORD BANK


Kom zeker een kijkje nemen!

Vrijwilligers die willen meehelpen op één of meerdere dagen van het kunstgrastornooi mogen zich melden bij Koen De Hantsetters door een mailtje te sturen naar kdh@almax-easylab.be

Elke vorm van hulp wordt zeer gewaardeerd!

DIXAN VLEKKENKAMPIOEN

2 AUGUSTUS 2016

GOED NIEUWS VOOR KSV DIKSMUIDE JEUGDACADEMIE

bericht van Dixan:

'De voorbije weken hebben 240 clubs het beste van zichzelf gegeven in de DIXAN VLEKKENKAMPIOEN wedstrijd. Uit de talrijke reacties blijkt nog maar eens dat onze lokale voetbalclubs alle steun kunnen gebruiken voor hun jeugdwerking en we hopen hier ook een steentje aan te hebben bijgedragen. Uit de 33 finalisten heeft onze jury nu de 11 clubs (1 uit elke provincie) gekozen die 2.500€ aan sponsoring winnen en ook de KSV Diksmuide jeugdacademie is daarbij! Gefeliciteerd!'

Schitterend nieuws dus om aan het nieuwe seizoen te beginnen!
PROFICIAT aan iedereen die zich keihard inzet voor de jeugdacademie!

‪#‎iedereenKSVD‬

AANTAL PLOEGEN

IN COMPETITIE

Veelgestelde vraag van ouders de voorbije dagen: HOEVEEL PLOEGEN SPELEN ER STRAKS PER LEEFTIJDSCATEGORIE IN COMPETITIE?

Het antwoord vind je op bijkomend schema.

Let ook op de benaming van de ploegen. Die hebben allemaal een letter en een cijfer. De letter O staat voor onderbouw (wedstrijden 5 vs 5), de letter M voor middenbouw (wedstrijden 8 vs 8), de letter B voor bovenbouw (wedstrijden 11 vs 11).

Een voorbeeld: je zoon/dochter is van geboortejaar 2006. Dan speelt hij/zij straks bij de M3, M4 of M5.

‪#‎iedereenKSVD‬