Van vrijdag 23/12 (12u) tot zaterdag 24/12 (12u) werd in Diksmuide 24 uur aan een stuk gevoetbald.

De Warmste Voetbalmarathon bracht een fantastisch bedrag op voor het Zorgcentrum Maria Ter Engelen in Klerken en Villa Rozerood in De Panne.

Ontdek de opbrengst in dit filmpje!

GROTE DANK AAN IEDEREEN DIE HIERBIJ HEEFT GEHOLPEN! WE MOGEN MET ZIJN ALLEN TROTS ZIJN!

Op vrijdag 23/12 speelden de vrouwen van Standard en de Red Flames om middernacht een wedstrijd tegen voetbalanalisten en -presentatoren in het kader van onze WARMSTE VOETBALMARATHON

Hieronder een filmpje met wat kleedkamergeheimen :) Het werd een mooie match waarin de vrouwen het beste voetbal lieten zien en de mannen wonnen. Maar uiteindelijk waren er veel winnaars. De goede doelen en alle mensen die toonden dat 'iedereen zorgt voor iedereen' niet zomaar een loze leuze is.

Bedankt aan iedereen die De Warmste Voetbalmarathon tot een groot succes maakte!

Tegen eind deze week komt er een filmpje van het evenement online en maken we het bedrag bekend dat is binnengehaald voor Zorgcentrum Maria Ter Engelen in Klerken en Villa Rozerood uit De Panne

#goedevoetballersmooiemensen #dewarmsteweek #dewarmstevoetbalmarathon

PROGRAMMA

DE WARMSTE VOETBALMARATHON

Een snelle blik op het drukke programma van DE WARMSTE VOETBALMARATHON die plaatsvindt op het kunstgrasveld van De Pluimen in Diksmuide van vrijdag 23/12 (12u) tot zaterdag 24/12 (12u)

#goedevoetballersmooiemensen #dewarmsteweek #dewarmstevoetbalmarathon


UPDATE 13/12/2016

105 PLOEGEN VOOR DE WARMSTE VOETBALMARATHON

Niet te geloven. Maar liefst 105 ploegen schreven zich tot dusver in voor De Warmste voetbalmarathon die van 23/12 (12u) tot 24/12 (12u) plaatsvindt op De Pluimen.

Dat betekent dat er nog maar 1 ploeg bij kan. Nog een gelegenheidsteam dat dit unieke evenement ten voordele van Zorgcentrum Maria Ter Engelen in Klerken en Villa Rozerood in De Panne niet wil missen? Er is nog 1 plaatsje voor een ploeg van 8 spelers van 4u tot 5u 's nachts.

#goedevoetballersmooiemensen

UPDATE 6/12/2016

Tijdens De Warmste Voetbalmarathon zullen van 18u tot 5u DJ's draaien op De Pluimen. Bekende DJ's, maar ook gelegenheidsdeejays. Van 2u tot 3u staat er een verrassende naam achter de draaitafel. VRT-gezicht Karl Vannieuwkerke zal een uur lang het beste van zichzelf geven. Let's party!

UPDATE 28/11/2016

100 ploegen!!!

UPDATE 25/11/2016

We zitten aan 94(!) ingeschreven ploegen voor De Warmste Voetbalmarathon van de KSV Diksmuide jeugdacademie. Bijna volzet!

Doordat er sommige matchen van de kleinsten 5 vs 5 zijn kunnen er nog 12 ploegen bij...

Vrijdag 13u-14u (1 veld, 2 ploegen)
Vrijdag 14u-15u (1 veld, 2 ploegen)
Vrijdag 15u-16u (2 velden, 4 ploegen)

Zaterdag 4u-5u (2 velden, 4 ploegen)

zijn de enige nog vrije uren.

Aarzel niet om in te schrijven. Inschrijvingsformulier vind je onderaan deze pagina!

#dewarmstevoetbalmarathon #musicforlife #feestje #goedevoetballersmooiemensen

UPDATE 8/11/2016

We zitten aan 85 (!) ingeschreven ploegen voor De Warmste Voetbalmarathon van de KSV Diksmuide jeugdacademie. Nog een duwtje en het hele schema zit vol.

We zijn ook nog op zoek naar sponsors en vrijwilligers. Elke vorm van steun is welkom: glühwein, speciale biersoorten, jenever, boterkoeken, zelfgebakken wafels of lukken, pannenkoeken, suikerspinnen, barbecueworsten, ribbetjes, gepofte kastanjes,...noem maar op! Wie steunt, krijgt een speciale vermelding op de website van de KSV Diksmuide jeugdacademie en op de schermen tijdens het evenement.

We willen samen ons groot hart tonen en een zo spectaculair mogelijk bedrag inzamelen voor onze goede doelen: Zorgcentrum Maria Ter Engelen Klerken en Villa Rozerood

Sponsors in geld of natura (voedsel, drank, gadgets,...) kunnen contact opnemen met karolien.mels@telenet.be

Vrijwilligers die willen helpen in de voorbereiding of tijdens De Warmste Voetbalmarathon zelf kunnen dan weer mailen naar wim.loncke@telenet.be

#goedevoetballersmooiemensen

24/10/2016

De KSV DIKSMUIDE jeugdacademie engageert zich om zich samen met Kiwanis Diksmuide-IJzer ook in te zetten voor goede doelen en een maatschappelijke rol op te nemen. Zo zetten wij vorig jaar al een samenwerking op met Zorgcentrum Maria Ter Engelen, hebben wij een G-ploeg, helpen we mee aan een project voor de Special Olympics en nu organiseren we samen met de fanion ook 'DE WARMSTE VOETBALMARATHON', 24 uur voetbal voor MUSIC FOR LIFE van Studio Brussel!

Van vrijdag 23 december (12 uur) tot zaterdag 24 uur (12 uur) zal ons complex De Pluimen in een ware Kerst- en partysfeer baden. We willen ons kunstgrasveld 24 uur bezet zien. Elk uur kunnen twee matchen worden afgewerkt (half veld, 8 vs 8). In totaal dus 48 matchen (2x 25' in een vriendschappelijke en gemoedelijke sfeer) gespeeld. Er is bijgevolg plaats voor 96 ploegen. First come first served!

Jullie kunnen één of meerdere van die ploegen vormen. Het hoeven heus niet allemaal voetbalploegen te zijn. IEDEREEN KAN DEELNEMEN! Vorm je eigen ploeg (van minimum 8 en maximum 12 spelers), kies een originele naam, schrijf jullie in en wij garanderen jullie een uur spelplezier en een fijn feestje!

Altijd al zin gehad om eens te voetballen op kunstgras met de collega's van school? Droom je ervan om de concullega's van een andere bank eens uit te dagen? De Chiroleiding vs de KSA-leiding? Scouts onder mekaar? Eerste ploegen, beloften of jeugdploegen die een activiteit zoeken tijdens de winterstop? Met de minivoetbalploeg eens op kunstgras een balletje trappen? De vrouwen van de wielerclub de Vredetrappers die ook wel eens willen weten wat het is om te voetballen? De ouders van de jeugdploegen? Volleybal vs zwemclub? Polderbloemtrappers tegen Westhoek Mountain Bikeclub? De voetbalcup van TC De Maene organiseren? Gemeenteraadsleden onder mekaar? Middenstanders van Diksmuide onder mekaar? Meerderheid tegen oppositie, blauw tegen rood of groen? Voetbalbestuur van Diksmuide tegen voetbalbestuur van Keiem of gewoon door mekaar?  Verzin het zelf maar. Alles kan, alles mag, alles is mogelijk! We gaan voetballen in een sfeer van de Christmas Truces, zonder klassement en vredig. En daarna heffen we het glas van de vriendschap! Who's in?

Iedere speler betaalt minstens 5 euro per voetbaluur, maar dat mag ook meer zijn. Spelers kunnen zich laten sponsoren. Elke euro gaat naar het goede doel van Music for Life! Inschrijven kan via onderstaand formulier. Je kan een slot kiezen van 4 uur waarin je graag je uur zou reserveren.

SUPPORTERS EN PARTY ANIMALS UITERAARD OOK ALTIJD WELKOM!

De Kerstsfeer zal op De Pluimen hangen, DJ's zullen jullie favoriete muziek draaien, er zullen verrassingsmatchen worden gespeeld...en we doen ons uiterste best om Studio Brussel naar ons evenement te lokken tijdens hun Warmste Week.

We zijn er zeker van dat we de de hele Westhoek positief op de kaart kunnen zetten met dit evenement voor het goede doel!

Aarzel niet en schrijf jullie nu in via onderstaand formulier! Naam, email en naam ploeg volstaan. Geef ook een voorkeur van slot waarin jullie jullie uur (of meerdere uren) willen voetballen ===> SLOT 1: vrijdag 23/12 12u-16u SLOT 2: vrijdag 16u-20u (volzet) SLOT 3: vrijdag 23/12 20u-24u (volzet) SLOT 4: zaterdag 0u-4u SLOT 5: zaterdag 4u-8u SLOT 6: zaterdag 8u-12u (volzet) <===

Wij sturen jullie dan in de loop van de maand november een mailtje met de nodige info! Mocht je willen reserveren voor meerdere uren. Geef dat dan ook zeker aan!